Huggy Wuggy Shooter

Verden af Huggy Wuggy Shooter er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Huggy Wuggy Shooter, et af vores bedste fnaf spil-spil!

Overlev mod de ubarmhjertige animatronics fra FNAF-universet, når du spiller Huggy Wuggy Shooter. Heldigvis har du et helt arsenal til din rådighed til at bekæmpe disse ubarmhjertige fjender, hvilket er lidt anderledes end det gameplay, du måske allerede er vant til, når du spiller et Five Nights at Freddy's-spil. Denne gang skal enhver animatronic, der kommer imod dig, klare sig med en regn af kugler, hvis den vil nå dig. Men selv om du har våben til at beskytte dig mod animatronic-truslerne, er gyserstemningen stadig til stede i Huggy Wuggy Shooter.

Hvert våben fra Huggy Wuggy Shooter kræver, at du anvender en anden strategi for at fjerne dine fjender, men de er lige ødelæggende. Så længe du holder hovedet koldt, har fjenderne foran dig ikke en chance. Der kræves masser af fokus for at skelne, hvad der muligvis kan lure i skyggerne, men at have et våben i hænderne kan give dig en vis ro i sindet mod enhver trussel, der måtte springe på dig. Truslerne i Huggy Wuggy Shooter er velkendte for alle, der har nydt Five Nights at Freddy's-spillene, så hvis du er fan af denne serie, bør du virkelig tjekke Huggy Wuggy Shooter ud. Og det kan være en kærkommen afveksling at kunne kæmpe tilbage mod disse animatronics.

Gør dine våben klar og gør dig klar til at bekæmpe animatronics fra Five Nights at Freddy's verden, når du spiller Huggy Wuggy Shooter på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug musen til at se dig omkring og sigte, og WASD-tastaturtasterne til at bevæge din spillerkarakter. Tryk på Shift for at løbe, tryk på venstre museknap for at skyde og højre museknap for at sigte. Brug musehjulet til at skifte mellem de tilgængelige våben. R vil genlade dit våben, brug F til at angribe med en kniv, G til at kaste en granat og T til at inspicere et våben.

Spil andre spil fra Five Nights at Freddy's-serien:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddys 2
  7. Five Nights at Freddy’s 4

Lignende spil:

Kan du lide Huggy Wuggy Shooter? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fnaf spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC