Wordoku

Verden af Wordoku er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Wordoku, et af vores bedste ordspil-spil!

Test din tålmodighed og dine organisationsevner, når du spiller Wordoku på Spilo.dk. I Wordoku har du en tavle fuld af tilfældige bogstaver, og nederst på skærmen har du et sæt andre tilfældige bogstaver, og din opgave er at skabe kolonner, rækker og områder på 3x3 med unikke tegn. Tænk dig godt om før hvert træk, for ligesom i skak kan du udtømme dine gyldige muligheder på ingen tid, hvis din strategi ikke er den rigtige.

Heldigvis har Wordoku flere sværhedsgrader, så du kan starte på begynderniveauet, og når du først har lært, hvordan spillets regler fungerer, kan du gå videre til de højere sværhedsgrader og virkelig blive en mester i at ordne bogstaver. Med øvelse kan du måske endda nå et stadie, hvor du kan løse niveauet uden besvær. En ekstra bonus ved at spille puslespil som Wordoku er også, at du bliver bedre til puslespil i almindelighed.

Spil et andet sjovt spil, der tester dine logiske evner, på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Opret kolonner, rækker og firkanter på 3x3 med unikke bogstaver ved at klikke på de tomme celler fra brættet og vælge de relevante bogstaver fra stakken nederst på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Wordoku? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.