Flower Blast

Verden af Flower Blast er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Flower Blast, et af vores bedste hjernespil-spil!

Træn din hjerne i et andet sjovt puslespil på Spilo.dk og spil Flower Blast. Selv om reglerne i Flower Blast er nemme at forstå, giver udfordringen en sund dosis sjov, og nogle baner vil helt sikkert få dig til at tænke lidt over, hvad den mulige løsning kunne være. Men en del af det sjove ved Flower Blast er det faktum, at runderne er korte, og du kan altid prøve igen for at finde ud af, hvordan du kommer videre og løser gåden.

Flower Blast består af flere niveauer, med stigende sværhedsgrad. Men bare rolig, sværhedskurven er ret blid, og når du først begynder at lære, hvordan Flower Blast fungerer, vil du glæde dig over den måde, det får dig til at tænke over at løse hvert niveau. I bund og grund skal du fjerne alle blomsterne fra skærmen. Du opnår dette ved at klikke på de røde blomster, som voldsomt skyder deres kronblade ud i alle retninger. Hver rød blomst, de rammer, vil blive udslettet. Men senere niveauer introducerer andre blomstertyper, og det er her, du virkelig skal tænke over dine næste træk, for de andre blomster skal også blive røde for at blive ødelagt. Du har et begrænset antal tryk eller hits, som en sådan blomst kan modtage, indtil den bliver rød. De kan komme til denne tilstand enten ved at blive ramt af kronblade, eller hvis du trykker på dem. Men du har et begrænset antal tryk, så du skal være meget opmærksom på, hvornår du vælger at gøre det. Og endnu vigtigere, på hvilke blomster du vælger at trykke på. Dit bedste bud er at lave store kædereaktioner, hvor røde blomster rammer andre røde blomster, som på deres tur vil eksplodere deres kronblade og ødelægge eller ændre tilstanden af de andre blomster i deres nærhed.

Afslut niveauerne i Flower Blast på Spilo.dk og hav det sjovt.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at vælge den blomst, som du gerne vil interagere med. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på disse blomster.

Lignende spil:

Kan du lide Flower Blast? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.