Block Puzzle Jewel

Verden af Block Puzzle Jewel er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Block Puzzle Jewel, et af vores bedste hjernespil-spil!

Sæt din hjerne på arbejde, når du spiller Block Puzzle Jewel på Spilo.dk, og prøv at arrangere brættet, så du laver linjer fra den ene kant af brættet til den anden. Block Puzzle Jewel er ikke et spil, hvor du skal reagere hurtigt og undvige fjender, men udfordringen kommer fra, hvordan du kan tænke fremad og lægge en strategi for dine træk. I Block Puzzle Jewel skal du placere blokke, der har alle mulige tilfældige former, på en sådan måde, at de danner en lige linje fra den ene side til den anden.

Hver ny blok, du placerer, kan ændre brættet fuldstændigt, så tænk dig godt om, før du beslutter dig for, hvor du vil placere den næste blok. Du kan kun se de næste tre blokke, så husk altid på, hvad dit næste træk muligvis kan være. Der er en smule tilfældighed i Block Puzzle Jewel, og for ikke at sidde fast skal du tage højde for, at du ikke helt kan kontrollere, hvilke brikker du får næste gang. Hvis du har brug for lidt ekstra hjælp, kan du bruge de mønter, du samler i løbet af din gennemspilning, til at dreje blokkene, men stol ikke for meget på disse genstande.

Block Puzzle Jewel kan være et godt valg, hvis du leder efter et afslappende, men også engagerende spil på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at vælge blokkene, og bevæg musen rundt for at vælge, hvor du vil placere dem. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på spilelementerne.

Lignende spil:

Kan du lide Block Puzzle Jewel? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.