Butterfly Shimai

Verden af Butterfly Shimai er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Butterfly Shimai, et af vores bedste hjernespil-spil!

Med sine smukke sommerfugledesigns, afslappende farver og gameplay er Butterfly Shimai et fantastisk spil til at hjælpe dig med at slappe af og slappe af. Det eneste du skal gøre er at matche to sommerfuglevinger af samme type og derefter glæde dig over at se en majestætisk sommerfugl pludselig dukke op og flyve væk fra brættet. Butterfly Shimai bringer en vis udfordring med sig i sine regler, så du skal sørge for, at de kampe, du laver, ikke blokeres af andre vinger. Men selv her kan du få hjælp, da du kan aktivere alle mulige nyttige genstande, der kan hjælpe dig i din søgen efter at befri sommerfuglene.

Med sine indviklede animationer og grafik er Butterfly Shimai et fantastisk spil, der kan hjælpe dig med at slappe af. Selv om der er en tidsbegrænsning, tilføjer hvert nyt match, du laver, dyrebare ekstra sekunder, så jo bedre du er til at finde parrene, jo mere tid har du til din rådighed. Udover at hjælpe dig med at slappe af kan et spil som Butterfly Shimai også hjælpe med at træne din tålmodighed og dine hukommelsesfærdigheder. Og selv hvis du kommer til et punkt, hvor du løber tør for tid, kan du altid prøve igen, og det samme sjove spil vil snart genoptages.

Slap af og hav det sjovt, når du spiller Butterfly Shimai på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge sommerfuglevingerne. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på dem.

Lignende spil:

Kan du lide Butterfly Shimai? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.