Fly THIS!

Verden af Fly THIS! er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Fly THIS!, et af vores bedste ledelse spil-spil!

Opfyld din drøm om at blive flyveleder med Fly THIS!, et sjovt spil, der sætter dine organisatoriske evner på en ultimativ prøve.

At styre en flåde af fly er ikke nogen nem opgave, men med tålmodighed og omhyggelig planlægning kan det blive noget, som du med tiden kan lære at mestre. For at transportere dine passagerer i sikkerhed skal du altid være på udkig efter andre indkommende fly, som du kan krydse med i luften, samt andre farer.

Udover at flyve sikkert skal du også sørge for, at passagererne ankommer til de rigtige lufthavne. Du ønsker da ikke at sende dem til den forkerte destination! Efterhånden som du kommer videre i spillet og bliver vant til dit nye job, vil du se, at niveauerne langsomt stiger i kompleksitet og sværhedsgrad. Men det sjove forbliver altid det samme!

Tag flugten med Fly THIS! og Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Fly THIS!? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ledelse spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.