Football Run

Verden af Football Run er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Football Run, et af vores bedste løbespil-spil!

Hvis du kan lide fodbold, så er Football Run et unikt spil, hvor du spiller som fodboldspiller, men det er ikke lige det, du normalt ville forvente af denne type spil. Mens man i fodbold løber meget, er hovedformålet med sporten at score mål. Den udfordring, du skal tackle i Football Run, involverer atletiske evner, såsom at løbe, hoppe og glide, men det er det hele. Du behøver ikke at score mål mod et modstanderhold. I Football Run er det eneste, du skal gøre, at nå målstregen, og det gør du ved at styre din spillerkarakter omhyggeligt og hoppe og glide på det rigtige tidspunkt, så du ikke rammer nogen af de forhindringer, der står på din vej. Og ideelt set samler du så mange mønter og fodbolde, som du finder på vejen dertil.

Ligesom i fodboldspil er der flere runder, du kan spille i Football Run, og her kaldes de runs. De har hver især et unikt niveaulayout, og de stiger i sværhedsgrad. Dette holder dig på tæerne, og du ved aldrig, hvad du kan forvente næste gang, hvilket også gør det hele mere interessant. For at øge variationen er der også flere karakterer, som du kan låse op, og du låser dem op ved at bruge de mønter, du samler i løbet af dine runs. Hvis du har et favorithold, kan du på denne måde spille som dette hold på Football Run.

Med sin nemme styring og levende grafik og optimistiske lyde er Football Run et fantastisk spil for folk, der elsker fodbold og leder efter et mere afslappet spil, men det er også et godt valg for alle, der bare ønsker et spil, der kan hjælpe dem med at slappe af. Så kom på Spilo.dk og spil Football Run.

Sådan spiller du

Brug pil op-tasten til at hoppe og pil ned-tasten til at glide. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på tasterne på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Football Run? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores løbespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC