The Smurfs: Skate Rush

Verden af The Smurfs: Skate Rush er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil The Smurfs: Skate Rush, et af vores bedste løbespil-spil!

Slut dig til smølferne, tag dit skateboard og forbered dig på at undgå alle mulige forhindringer, når du spiller The Smurfs: Skate Rush på Spilo.dk. I The Smurfs: Skate Rush skal du være klar til at samle alle mulige genstande med de høje hastigheder, som dine skateboards kan nå, mens du undgår træstammer, sten og de forskellige biler, der fylder vejene. Og fordi du er på et skateboard og har øget mobilitet, kan du hurtigt bevæge dig til højre eller venstre, men du kan også hoppe over porte, biler og de andre forhindringer.

I forlængelse af andre skateboardspil kan du i The Smurfs: Skate Rush også udføre alle mulige spektakulære tricks, mens du hopper på biler og på skinnerne. Og hvis du ønsker at låse op for yderligere skateboards, opfordres du til at samle så mange jordbær som muligt, som nogle gange er placeret på alle mulige svært tilgængelige steder. Sørg også for at holde øje med de særlige ikoner, der kan låse op for andre Smølf-figurer. Disse ikoner repræsenterer genstande, som berømte smølfer ville have, som f.eks. Papa Smølfs røde hat eller Handys blyanter.

Med sin smukke 3D-grafik vækkes Smølfernes verden til live, og du fordyber dig i denne fantastiske verden. Selv om dette kan have den effekt, at du bliver transporteret ind i verdenen, hjælper det også med at navigere i omgivelserne, og i The Smurfs: Skate Rush tæller hvert sekund. Musikken er også sjov og optimistisk, hvilket passer til den glade natur, som du måske allerede forbinder med de venlige Smølfer-figurer.

Nyd en tur på skateboard i Smølfernes verden, når du spiller The Smurfs: Skate Rush på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug pil op-pilen til at hoppe over ramper eller træstammer, højre og venstre pil til at skifte retning og pil ned-pilen til at dukke dig og glide under træskiltene, hvis du spiller fra en pc. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du stryge skærmen i den retning, du gerne vil bevæge dig.

Spil andre spil fra smurfs-serien:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Village Cleaning
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Lignende spil:

Kan du lide The Smurfs: Skate Rush? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores løbespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.