Assassin's Creed Freerunners

Verden af Assassin's Creed Freerunners er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Assassin's Creed Freerunners, et af vores bedste løbespil-spil!

Løb for at komme til førstepladsen i et sjovt og akrobatisk spil på Spilo.dk, og hop, klatre og undgå forhindringer i Assassin's Creed Freerunners. Og fordi du ikke kun skal konkurrere med banelayoutet, og fordi du ikke kun skal sørge for at time dine spring på de rigtige tidspunkter, skal du i Assassin's Creed Freerunners også konkurrere med forskellige spillere fra hele verden. Det faktum, at du kan se hver enkelt modstander på skærmen, og at I alle løber for at krydse målstregen, øger spændingen yderligere.

Karaktererne fra Assassin's Creed Freerunners vil måske være velkendte for dem, der har spillet den klassiske Ubisoft-serie Assassin's Creed, og de akrobatikker, som du kan udføre i dette spil, vil helt sikkert også minde om de lufttricks, du kan udføre i førnævnte legendariske serie. Men i Assassin's Creed Freerunners skal du blot nøje time dine spring og bruge omgivelserne til din fordel, og du kan ikke angribe de andre modstandere. Det gør, at du skal fokusere helt på din figurs bevægelse og hastighed. Og du skal være fuldt fokuseret, for der er flere farer i vejen, men nogle gange mister du mest tid, fordi du hoppede på det forkerte tidspunkt, eller fordi du ikke hoppede af grippekrogen på det rigtige tidspunkt.

Men at vinde er ikke det eneste mål, du har i Assassin's Creed Freerunners, for du kan også vinde mønter i løbet af scenen, som du senere kan bruge til at låse op for alle mulige figurer fra dette unikke univers. Disse figurer har ud over at have forskellige stilarter og outfits også forskellige egenskaber, som f.eks. at de kan løbe eller accelerere hurtigere. Vær klar til at dykke efter masser af mønter i slutningen af hvert niveau, hvor du har mulighed for virkelig at fylde dine kasser med guldmønter.

Tag på en sjov løbetur med figurer fra den ikoniske Assassin's Creed-serie, når du spiller Assassin's Creed Freerunners på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Hvis du spiller fra en pc, skal du trykke på venstre museknap for at hoppe. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at hoppe.

Spil andre spil fra Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Lignende spil:

Kan du lide Assassin's Creed Freerunners? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores løbespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.