Freehead Skate

Verden af Freehead Skate er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Freehead Skate, et af vores bedste stickman spil-spil!

Freehead Skate er helt sikkert et spil, hvor du ikke behøver at miste hovedet. Selvfølgelig i den forstand, at du skal være fokuseret, når du spiller, for den unikke gameplay-mekanik i Freehead Skate er, at du skal løsrive dit hoved fra kroppen på den skaterfigur, du styrer, for ikke at blive ramt af de platforme, der dukker op foran dig. Nej, i Freehead Skate kan karakteren ikke dukke sig, så du er nødt til enten at hoppe med hele kroppen eller bare hoppe med hovedet for at undgå den overhængende fare. Og fordi du kører på et skateboard, er tiden til at reagere på omgivelserne ikke så generøs, som man skulle tro, så du skal hurtigt beslutte dig for hvilken type spring du skal foretage.

Ud over at du ikke har nogen kontrol over den hastighed, du har, skal du i nogle baner hurtigt kæde flere typer af spring i hurtig rækkefølge. Det er her, man ser spillets virkelige udfordring. Når det lykkes dig at hoppe med hele kroppen og derefter kun med hovedet og finde den rigtige rytme for at overleve niveauet, kan du sige, at du mestrer Freehead Skate.

Ud over de interessante regler, som du har lært, er en anden ting, der vil overraske dig, når du spiller Freehead Skate på Spilo.dk, hvordan hvert niveau byder på nye udfordringer. Nogle af banerne er ret nemme at navigere igennem, men andre er bedragerisk vanskelige, og du skal virkelig være forsigtig med, hvordan du planlægger din rute, hvis du vil nå i mål i ét stykke.

Hop op på dit skateboard og mestr kunsten at hoppe, når du spiller Freehead Skate på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Freehead Skate kan kun spilles med et keyboard. Tryk på A-tasten for at hoppe med hele kroppen, eller tryk på S-tasten for at løsne hovedet fra kroppen.

Lignende spil:

Kan du lide Freehead Skate? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores stickman spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.