Pixel Skate

Verden af Pixel Skate er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pixel Skate, et af vores bedste stickman spil-spil!

Tag dit skateboard frem og gør dig klar til at komme ud på gaderne i Pixel Skate, et sjovt spil, hvor du skal mestre at bevæge dig på et skateboard og samtidig undgå alle mulige uventede forhindringer, der kan komme på din vej. Hver bane føles som et puslespil, som du skal finde ud af, hvor du skal finde den rigtige måde at bevæge dig i omgivelserne på. Den søde figur, du styrer, kan hoppe over forhindringer, men du kan også stoppe bevægelsen ved at trykke på en knap. At vide, hvornår du skal udføre et spring eller stoppe din figur, samt hvornår det er det bedste tidspunkt at bevæge dig, afgør, om du kommer videre til næste niveau.

Med en kombination af udfordrende baner og spændingen ved at køre på et skateboard er Pixel Skate helt sikkert meget sjovt, og det bringer en unik og interessant oplevelse til Spilo.dk. I løbet af dine eventyr på dit skateboard bliver du måske forelsket i skateboards, og sandsynligvis vil du endda blive fristet til at købe et. En ting, du skal huske på, er, at du i virkeligheden ikke behøver at undvige store søjler, der falder ned fra himlen. Så det er et stort plus. Men du skal stadig være forsigtig med biler og alle mulige andre forhindringer, der kan komme på din vej.

Bliv en mester i at køre på et skateboard, når du spiller Pixel Skate på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Dette spil kan kun spilles med et tastatur. For at stoppe spillerens bevægelse skal du trykke på den venstre piletast. For at hoppe skal du trykke på piletasten opad.

Lignende spil:

Kan du lide Pixel Skate? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores stickman spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.