Stickjet Challenge

Verden af Stickjet Challenge er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stickjet Challenge, et af vores bedste stickman spil-spil!

Hvis du synes, at det er sjovt at flyve med en raket på ryggen, så er Stickjet Challenge et spil for dig. Gennem en række interessante og udfordrende baner kræver Stickjet Challenge, at du når målstregen i ét stykke for at komme videre til næste bane. Som du kan forvente af de fleste spil, som du kan spille på Spilo.dk, introducerer de første par etaper langsomt reglerne i verden, og når du først har vænnet dig til disse, begynder den virkelige udfordring.

Karakteren i Stickjet Challenge har helt sikkert travlt, for de løber konstant, og du kan kun styre start og stop af den raket, der er spændt fast på deres ryg. Selv om dette kan virke let at gøre, vil der helt sikkert være tidspunkter, hvor du ville sætte pris på, at du kunne stoppe et par øjeblikke for at have finere kontrol over flyvningen. Men at have kontrol kun over raketten holder virkelig intensiteten oppe, og det bidrager helt sikkert til spændingen ved at undvige alle de farlige forhindringer, der er spredt ud over alle banerne.

Behersk kunsten at flyve ved hjælp af en raket, når du spiller Stickjet Challenge, og hav det sjovt!

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap, hvis du bruger en computer, for at bruge raketten, eller tryk på skærmen, hvis du bruger en mobilenhed.

Lignende spil:

Kan du lide Stickjet Challenge? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores stickman spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.