Sling Tomb

Verden af Sling Tomb er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sling Tomb, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Gør dig klar til at navigere gennem et farligt miljø og overleve så længe du kan i Sling Tomb på Spilo.dk. I dette spil skal du omhyggeligt sigte din figur og skyde mod de forskellige pløkker i omgivelserne. Når du får kontakt med en af disse, får du nogle øjeblikke af pusterum. Brug ikke for lang tid på at planlægge dit næste træk, for vandstanden stiger langsomt, og hvis den indhenter dig, skal du starte forfra. Og det er bestemt ikke nogen nem opgave at undslippe denne faretruende situation, du befinder dig i, især ikke med alle de forskellige fælder, der står i vejen for dig, fælder, der spænder fra pløkker, der bevæger sig i forskellige retninger, hvilket gør dig langsommere, fordi du er nødt til at time dine skud mere omhyggeligt, til snurrende save og pile, der får dig til straks at starte niveauet forfra, hvis de rører dig.

Jo længere du kommer op, jo sværere bliver det at klatre opad, da flere og flere forhindringer bliver placeret i din vej, hvilket gør spillet mere uforudsigeligt. Det betyder, at du skal være mere forsigtig, jo mere du kommer fremad. Og hold øje med de mønter, der er placeret tilfældigt på scenen, for hvis du samler nok, kan du låse op for andre figurer, som du kan spille som. Udover at samle mønter kan du heldigvis også samle genstande, der hjælper din karakter med at komme endnu længere frem, som f.eks. et skjold, der beskytter dig mod indkommende skader. Men bliv ikke for afhængig af disse genstande, for nogle gange kan risikoen ved at erhverve en genstand være større end blot at planlægge din vej med større omhu.

Selv om de omgivelser, du befinder dig i, bestemt er farlige, giver den stiliserede grafik atmosfæren en let tone, og det holder handlingen lidt mindre intens, end den nok er. Og den optimistiske musik holder dig forberedt, samtidig med at den ikke tilføjer yderligere spænding til spillet. Med alt det hoppende rundt og uforudsigeligheden omkring dig hjælper disse elementer virkelig med at lette presset en smule.

Kom så langt væk fra de stigende vandstande, når du spiller Sling Tomb på Spilo.dk, saml så mange mønter som muligt, og hav det sjovt!

Sådan spiller du

Hvis du spiller spillet fra en pc, skal du udelukkende bruge musen. Ved at trykke på venstre museknap et hvilket som helst sted på skærmen bliver karakteren gjort klar til at lette i luften. Du skal derefter bevæge musen for at vælge den vinkel, som du vil flyve hen imod. Hvis du bruger en mobil enhed, skal du i stedet for at bruge musen til at styre din bevægelse, trykke på skærmen og bevæge din finger på skærmen for at efterligne musens bevægelser som beskrevet ovenfor.

Lignende spil:

Kan du lide Sling Tomb? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.