Slingshot Vampire

Verden af Slingshot Vampire er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Slingshot Vampire, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Halloween nærmer sig, og Spilo.dk har forberedt et væld af spil til dig, som vil få dig i stemning til årets mest uhyggelige aften. I Slingshot Vampire spiller du som et monster, der forsøger at navigere gennem et stort slot i håb om at undslippe det krybende lys. Byens beboere har dannet en milits og forsøger at slippe af med dig, så deres strategi er at lade det dødbringende (for vampyrer) sollys trænge igennem dine barrikader og eliminere dig en gang for alle.

Nu er du på et intenst løb for at komme væk fra lysets vej, og for at gøre det skal du hoppe fra den ene pæl i muren til den næste. Desværre arbejder forsvaret, som du har sat op i dit slot for at beskytte dig mod eventuelle ubudne gæster, imod dig, for i stedet for at holde dine fjender ude, gør det din opstigning meget sværere, da du hele tiden forsøger at undgå disse farer. Så ud over den konstante trussel fra det snigende lys udefra, skal du kæmpe med alle mulige andre fælder: fra pile, hoppende cirkler, der driver dig i alle mulige retninger, hvis du støder ind i dem, snurrende save og alle mulige andre farlige elementer.

Spredt rundt omkring i omgivelserne er der mønter, som du kan samle og derefter bruge til at ændre den karakter, du spiller som. Og udover disse guldmønter kan du også få specielle genstande, der kan give dig en fordel og hjælpe dig med at overleve, som f.eks. et beskyttende skjold eller en genstand, der slynger dig langt op og ignorerer alle forhindringer i vejen.

Grafikken i Slingshot Vampire giver virkelig spillet en uhyggelig stemning, men er også omhyggeligt udformet på en sådan måde, at den ikke giver spillet en gyserfornemmelse. Det er stadig et godt valg til et Halloween-spil, og vampyrerne og de uhyggelige omgivelser får dig virkelig i stemning til denne særlige dag på året.

Overlev så længe som muligt, når du spiller Slingshot Vampire på Spilo.dk, og kom i Halloween-ånd!

Sådan spiller du

Klik på skærmen med venstre museknap for at begynde at trække i slangebøssens snor, hvilket vil sende din figur op i luften. Bevæg musen rundt for at vælge den ønskede vinkel, og slip den for at flyve i den retning. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at starte affyringsproceduren, og mens du stadig holder fingeren på skærmen, skal du bevæge fingeren rundt for at vælge vinklen.

Lignende spil:

Kan du lide Slingshot Vampire? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.