Geometry Rash

Verden af Geometry Rash er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Geometry Rash, et af vores bedste løbespil-spil!

Sørg for, at dine reflekser er klar, når du spiller Geometry Rash på Spilo.dk, for i dette spil er din reaktionstid afgørende, hvis du vil have en høj score. Når først spillet starter, stopper det ikke, kun hvis du rammer en væg. Sørg for at samle så mange stjerner undervejs som muligt, stjerner, som du kan bruge til at låse op for forskellige figurer, som du kan spille som. Men uanset hvilken karakter du vælger, gælder de samme regler for hver af dem, og den eneste nøgle til din overlevelse er at finde ud af, hvornår det er det bedste tidspunkt at hoppe enten ud af vejen for en eller anden forhindring eller hoppe på platforme på en sådan måde, at du ikke falder ned.

Heldigvis forbliver den scene, som du skal spille på, den samme, så du kan huske de mere lumske steder, som du kan have sværere ved. Nogle gange skal du hoppe på det rigtige tidspunkt for at undgå at ramme en spike, men der er også tidspunkter, hvor du virkelig skal være fokuseret, da du hurtigt skal hoppe på forskellige platforme, så du ikke falder. Afstanden mellem platformene er stadig den samme, men når du skal hoppe i så hurtig en rækkefølge, hvor ingen fejl er tilladt, kan det blive ret intenst. Men når det lykkes dig at komme igennem en særlig svær situation, og du får styr på rytmen i springene, har du virkelig mestret Geometry Rash, og du vil se udfordringerne som en sjov måde at fordrive tiden på.

Træn dine reflekser og din koncentration, når du spiller Geometry Rash på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Geometry Rash har en meget enkel styring: Hvis du bruger en mus, skal du blot klikke med venstre museknap for at hoppe. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at hoppe.

Lignende spil:

Kan du lide Geometry Rash? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores løbespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.