Word Holiday

Verden af Word Holiday er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Word Holiday, et af vores bedste ordspil-spil!

Nyd nogle smukke udsigter fra hele verden, øv dig og lær nye ord på Spilo.dk, når du spiller Word Holiday. For at teste dit ordforråd skal du forbinde de bogstaver, der er på skærmen, så de danner et ord. For at hjælpe dig med at guide dig er der på skærmen tomme felter, som giver dig et fingerpeg om, hvor mange bogstaver ordene skal bestå af. Du vil måske endda overraske dig selv, når du finder ud af, hvor mange ord du kan skabe med tre bogstaver.

Og ud over at du måske lærer nye ord, får du også mulighed for at se alle mulige betagende udsigter fra hele verden. Nogle af dem vil du måske genkende med det samme, mens andre måske er nye for dig. Men lad ikke udsigterne tage dit fokus væk fra spillet, for der er masser af sjove ord at opdage i Word Holiday. Mens de første ordpuslespil ikke er alt for udfordrende, og du kun skal skabe ord på tre bogstaver, har de senere niveauer flere og flere bogstaver, som du kan bygge med, og konfigurationen af kasserne fra midten af skærmen bliver også mere kompleks. Men én ting forbliver den samme, og det er den mængde sjov, du kan have.

Jo mere du spiller, og jo flere ord du opdager, jo flere mønter får du. Disse er din score, de tjener også et andet formål, og det er, at du kan bruge dem i bytte for nyttige tips. Hvis du sidder fast og ikke ved, hvor du skal begynde, skal du sørge for at bruge hint-muligheden for at hjælpe dig.

Leg med ord og udvid dit ordforråd med et andet sjovt ordspil på Spilo.dk og spil Word Holiday.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge ordene, og mens du holder venstre museknap nede, skal du trække en linje mellem bogstaverne for at danne ord. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen og trække din finger mellem bogstaverne.

Lignende spil:

Kan du lide Word Holiday? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.