Ghost Exterminator

Verden af Ghost Exterminator er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ghost Exterminator, et af vores bedste skydespil-spil!

Hvis du kan lide at bekæmpe farlige monstre, er Ghost Exterminator på Spilo.dk et godt spil at prøve, for der er ingen mangel på skræmmende væsner, men du har også en uendelig mængde kugler til at udrydde alle de uhyrer, der er på skærmen. Men lad ikke den ubegrænsede ammunition give dig den idé, at du bare kan skyde dig vej gennem horderne af de udøde djævle uden nogen form for hensyn. Du vil hurtigt finde ud af, at jo mere du spiller Ghost Exterminator, jo sværere bliver det hele.

I sin kerne er Ghost Exterminator et skydespil, men mens fokus er på at ramme fjenderne med dine kugler, skal du sørge for, at du kun rammer enten fjenderne eller de mønter, der er på skærmen. Hvis du rammer de vægge, der omgiver rummet, skal du starte niveauet forfra. Og det er nemt i de første par baner, fordi fjenderne hovedsageligt står stille eller bevæger sig meget langsomt, men jo mere du kommer fremad, jo mere snigende begynder deres bevægelser at blive, og det bliver en stor udfordring at kunne forudsige deres bevægelser. Og da den tårn, du styrer, også har en periode, hvor den skal lade sin dødbringende ammunition, tilføjer dette også endnu et lag af vanskeligheder, da du også skal tage højde for denne varighed. Efter et par runder vil du vide præcis, hvor lang tid det tager at forberede og affyre kuglerne, men vær klar til at blive overvældet af fjenderne i de første par runder, du spiller.

Grafikken fra Ghost Exterminator skildrer skræmmende monstre, men de har ikke en chance mod det massive tårn, du styrer. Og selv om musikken og lydene også giver Ghost Exterminator en gyseragtig stemning, lindres dette af, at du ved, at så længe du bevarer roen, kan de ondskabsfulde monstre ikke gøre dig noget. Og hvis du overlever i længere tid, kommer du til niveauer, hvor mønterne dukker op på skærmen. Hvis det lykkes dig at ramme disse genstande, akkumulerer du dem, og du kan bruge dem til at købe mere ødelæggende våben til at fjerne alt fra skærmen.

Sæt frygt i alle slags monstre, når du spiller Ghost Exterminator på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Hvis du spiller på en pc kan du bruge venstre museknap til at klikke på enten venstre side af skærmen eller højre side af skærmen for at skyde i den retning. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på en af siderne af skærmen for at opnå den samme funktionalitet.

Lignende spil:

Kan du lide Ghost Exterminator? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skydespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.