Zombie Outbreak Arena

Verden af Zombie Outbreak Arena er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Zombie Outbreak Arena, et af vores bedste skydespil-spil!

I Zombie Outbreak Arena skal du overleve natten mod et angreb af farlige zombier, hvis eneste mission er at æde din hjerne. Men fortvivl ikke endnu, for der er altid håb, og i Zombie Outbreak Arena kommer håbet i form af en smart strategi og forskellige genstande, som du kan bruge til at beskytte dig selv. Disse genstande spænder fra pistoler til specielle skjolde, som giver dig et øjebliks pusterum mod horderne af zombier, men også til kraftige lys, som næsten gør natten til dag med deres intense lysstyrke.

Jo mere du spiller, jo flere zombier vil ankomme til din placering og forsøge at nedlægge dig. Men du får også flere genstande, som helt sikkert vil hjælpe dig i din søgen efter at overleve. En ting, der adskiller Zombie Outbreak Arena fra andre lignende spil, er det faktum, at sigtbarheden er ret lav, og du er nødt til at sigte din lommelygte for at se omgivelserne.

Få en høj score i Zombie Outbreak Arena, når du spiller på Spilo.dk, og hav det sjovt.

Lignende spil:

Kan du lide Zombie Outbreak Arena? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skydespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.