Glittery Fashion Diva

Verden af Glittery Fashion Diva er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Glittery Fashion Diva, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Foråret er næsten her, og det er det perfekte tidspunkt for den smukke Barbie til at gøre sig klar til den fantastiske fest, der skal finde sted. Hun har planer om at bære en fantastisk lang kjole, der vil få hendes figur til at se fantastisk ud. De smukke kjoler, som vi har forberedt til dig, er perfekte til enhver begivenhed, men de er især velegnede til pigerne. I aften skal Barbie mødes med Ken, hendes gamle forelskelse, og hun er virkelig spændt på det. Hun ved endnu ikke, hvor de skal hen til denne date, men én ting er sikkert: Barbie vil se helt fantastisk ud, og du skal hjælpe hende. Nu får du den unikke mulighed for at hjælpe hende med at beslutte sig for, hvilket tøj, hvilken frisure og hvilket tilbehør hun vil have på på sin date med Ken. Værsgo, mine damer, og hjælp den fantastiske Barbie-dukke med at gøre sig klar til drømmedagen med sin forelskelse Ken! Inspireret af de fantastiske Disney-prinsesser vil disse moderne kjoler, sko og tilbehør få enhver pige til at se ud og også føle sig som en ægte prinsesse. Lige nu skal du eksperimentere med forskellige stilarter og farver og derefter beslutte, hvilken der ville passe bedst til Barbie. Spild ikke et minut mere, og kom i gang med denne fantastiske nye rejse!

Lignende spil:

Kan du lide Glittery Fashion Diva? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.