Goal Pinball

Verden af Goal Pinball er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Goal Pinball, et af vores bedste fodboldspil-spil!

Med VM i fodbold kun få uger væk bringer Spilo.dk masser af fodboldkampe, så stemningen er helt rigtig, og du kan forberede dig på denne spændende sportsbegivenhed, hvor hold fra hele verden spiller om at komme øverst på podiet. Goal Pinball er en anderledes oplevelse, end du ville forvente, når du tænker på fodbold, men reglen om at få bolden ud over modstanderens mållinje er stadig gældende. Det er bare det, at du i Goal Pinball får lov til at spille en kombination af fodbold og det klassiske pinball arkadespil, så i stedet for at bruge spillere til at score mål bruger du til paddles, der skyder bolden fremad.

Hvis du er bekendt med pinball, ved du højst sandsynligt, at du styrer to paddles, som er placeret i midten af spilleområdet. Men din kontrol er ret begrænset, for du kan kun ændre deres vinkel en smule, og tricket er at time korrekt, når du flytter disse elementer, så du kan skyde bolden i den retning, du ønsker, men også at sørge for, at den ikke falder gennem det lille hul mellem disse paddles. Dette kan gøre oplevelsen af Goal Pinball ret hektisk, men gør det også meget sjovt, for i sidste ende er spillet ret uforudsigeligt, og man skal meget hurtigt tilpasse sig til boldens hurtige bevægelser.

Selv om der ikke er nogen modspillere at spille mod, er Goal Pinball stadig et udfordrende spil, fordi man aldrig har fuld kontrol over boldens bevægelser, og nogle gange håber man bare, at bolden lander på padlerne på den rigtige måde.

Forbered dig på det kommende fodboldmesterskab, når du spiller Goal Pinball på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre piletast eller A-tasten til at aktivere venstre padle, og højre piletast eller S-tasten til at bevæge højre padle. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen i venstre eller højre side for at aktivere pagajen fra disse respektive sider.

Lignende spil:

Kan du lide Goal Pinball? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fodboldspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.