Guess the Square Root

Verden af Guess the Square Root er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Guess the Square Root, et af vores bedste matematik spil-spil!

Lær matematik ved hjælp af Guess the Square Root og Spilo.dk og lær alle de perfekte kvadrater fra 1 til 1000. Som alle andre begreber, du skal lære, er gentagelse nøglen, og hvad er bedre end at gentage og lære ved hjælp af videospil? Med Guess the Square Root har du et sjovt quizspil, men ikke et som en af de prøver, du måske tænker på, da du gik i skole. Ved at tilføje spilmekanikker til en traditionel quiz gør Guess the Square Root hvert valg, du træffer, spændende.

Og fordi gentagelse er nøglen til din succes, kan du i Guess the Square Root altid teste din hukommelse og dine færdigheder i matematik igen. På ingen tid vil du have lært alle de perfekte kvadrater fra 1 til 1000. Ved hvert spørgsmål har du i alt 5 sekunder til rådighed, men selv hvis du fejler, kan du prøve igen, og du vil ikke have fejlet, for du kan stadig sige, at du har lært noget nyt.

Test dine matematiske færdigheder og hav det sjovt på Spilo.dk, når du spiller Guess the Square Root.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap på de blå rektangler for at vælge det rigtige svar. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Guess the Square Root? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores matematik spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.