Hamburger Stack

Verden af Hamburger Stack er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Hamburger Stack, et af vores bedste arkade spil-spil!

Lær at lave hamburgere og hav det sjovt samtidig, når du prøver Hamburger Stack, et spil, hvor du skal finde ud af, hvordan du laver en lækker burger. Se hver enkelt unik ingrediens, der præsenteres i smuk stiliseret grafik, og stryg omhyggeligt og vælg den retning, som ingredienserne skal rulle i, så du til sidst har en velsmagende burger foran dig. Og når du er færdig, kan du prøve at lave en burger i virkeligheden og imponere alle med dine madlavningskundskaber.

Hvert niveau gør udfordringen en smule sværere med flere ingredienser, der skal blandes og matches. Mere mad på bordet betyder flere dele, som du skal kombinere, men slutresultatet er altid det hele værd!

Sæt dine madlavningsevner på prøve, og hav det sjovt på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Hamburger Stack? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.