Hand Me The Goods

Verden af Hand Me The Goods er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Hand Me The Goods, et af vores bedste spil til drenge-spil!

Man siger, at intet er gratis, og at hvis man vil have noget, må man række ud og gribe det. Hand Me The Goods tager dette koncept og gør det til en skør udgave af et sadistisk spilleshow, hvor du kan blive meget rig, men også kan miste dine hænder. Risikoen er høj i Hand Me The Goods, men hvis du er modig, forsigtig og er god til at lære lasermønstrene, kan du være en god kandidat til at få den store pengepræmie.

I Hand Me The Goods skal du række ud og gribe fat i et bestemt pengebeløb, og det eneste, der står mellem dig og den ønskede præmie, er en laser med høj intensitet, der skærer alt, hvad den kommer i kontakt med. Ja, det inkluderer helt sikkert dine hænder. Heldigvis går laseren op og ned i et bestemt mønster, og dens bevægelser er ikke tilfældige, men jo flere penge du samler og jo længere du kommer frem, jo mere komplicerede bliver mønstrene, og hver gang du rækker ud, stiger spændingen. Du får dog to chancer for at gå hjem med alle pengene, og hver chance er repræsenteret af en af dine hænder.

Med sin stiliserede grafik fanger Hand Me The Goods virkelig stemningen fra visse spilleshows, men mængden af blod vil måske ikke appellere til alle. Hvis du kombinerer det med et intenst gameplay, så sørg for, at du ikke vælger at spille Hand Me The Goods, når du søger en mere afslappende oplevelse.

Spil en unik version af et fiktivt tv-show på Spilo.dk, når du vælger Hand Me The Goods.

Sådan spiller du

Hånden, der skal gribe pengene, styres ved at bevæge musen på den måde, som du ønsker.

Lignende spil:

Kan du lide Hand Me The Goods? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores spil til drenge-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.