Heart Box

Verden af Heart Box er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Heart Box, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Sæt din hjerne på prøve i dette sjove og søde fysikpuslespil, Heart Box, hvor du skal løse problemer af stigende sværhedsgrad for at føre kassen til målet. Hvert niveau bringer en ny udfordring med sig, men vi ved alle, at med store udfordringer følger stor morskab!

Det engagerende gameplay vil hele tiden få dig til at tænke over de interaktioner, der kan opstå i rummet, og snart vil du se, at metoden med at løse puslespillet gennem forsøg og fejl langsomt vil blive erstattet af at løse det, fordi du forstår, hvad du skal gøre. Og det er der, hvor det virkelig begynder at blive sjovt, når du tydeligt kan se løsningen på scenen og se, at alt giver mening. Den stiliserede grafik og den glade musik vil også trække dig ind i denne sjove verden.

Kom over til Spilo.dk, når du har lyst til at spille et sjovt puslespil!

Lignende spil:

Kan du lide Heart Box? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.