Hidden Cats: Detective Agency

Verden af Hidden Cats: Detective Agency er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Hidden Cats: Detective Agency, et af vores bedste skjulte objekter spil-spil!

Find skjulte katte ved at være særlig opmærksom på omgivelserne, finde spor og følge alle de spor, du finder, når du spiller Hidden Cats: Detective Agency på Spilo.dk. Lad dig fordybe i denne smukt stiliserede verden, som giver dig en unik og interessant atmosfære, og føl spændingen ved at finde alle kattene i scenen. Som du ville forvente af disse meget intelligente væsner, gemmer kattene i Hidden Cats: Detective Agency sig alle mulige steder, og kun de mest ihærdige og tålmodige kattedetektiver vil være i stand til at finde dem alle.

Uanset om det er ved at kigge under en stak appelsiner, kigge bag en person eller bare spotte en godt skjult, næsten camoufleret killing, er udfordringen i Hidden Cats: Detective Agency altid til stede, og du skal være opmærksom, hvis du vil have succes. Og hvis du kan se, at du har svært ved at finde en kat, kan du bede spillet om et spor. Anvisningen vil ikke ligefrem vise dig kattens placering, men den bør guide dig i den rigtige retning. Når du træder ind i Fayes sko og med hjælp fra din trofaste og venlige kattekammerat, Carrot, vil I begge sammen tage på en sjov rejse for at finde alle de skjulte katte.

Udforsk smukke byer og find alle de skjulte katte, når du spiller Hidden Cats: Detective Agency på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge kattene på skærmen eller til at interagere med andre elementer i spillet (forskellige genstande i scenen eller clue-knappen).

Lignende spil:

Kan du lide Hidden Cats: Detective Agency? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skjulte objekter spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC