Hidden Magic OG

Verden af Hidden Magic OG er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Hidden Magic OG, et af vores bedste skjulte objekter spil-spil!

I dette spil med skjulte objekter på Spilo.dk er din opgave at hjælpe alkymisten med at finde alle de vigtige genstande, der er placeret nederst på skærmen. I sager om magi er tiden afgørende, så du skal være ret hurtig, for hvis du tager for lang tid, skal du bare starte niveauet forfra. Heldigvis er det ret nemt at navigere i det detaljerede 3D-miljø i Hidden Magic OG, og selv hvis du ikke kan finde alle genstande inden for tidsgrænsen, kan du altid prøve igen på Spilo.dk. Udfordringen vil stadig være der, og det sjove og spændende ved at finde objekterne er altid til stede.

I løbet af de 42 baner kræver Hidden Magic OG, at du finder alle mulige genstande, lige fra ingredienser til trylledrikke til alle mulige hætteglas, som er nødvendige for at fuldføre den mystiske proces, som alkymisten skal gennemføre. Kun en tålmodig spiller kan få succes i Hidden Magic OG, men selv hvis du måske ikke starter som en tålmodig person, kan Hidden Magic OG måske hjælpe dig med at slappe mere af. Atmosfæren i Hidden Magic OG er trods alt ret afslappende, og det kan endda minde dig om et eventyr eller en anden lignende fantasifuld historie. Den stiliserede 3D-grafik er også med til at fordybe dig i denne verden.

Find skjulte genstande, test dine evner for rumlig opmærksomhed og hav det sjovt, når du spiller Hidden Magic OG på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge de genstande, som du skal finde. Tryk på venstre museknap, og bevæg musen for at flytte kameraet rundt. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at vælge genstandene og trække kameraet med din finger.

Lignende spil:

Kan du lide Hidden Magic OG? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skjulte objekter spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.