Jumpy Helix

Verden af Jumpy Helix er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Jumpy Helix, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Stig ned fra tårnet i Jumpy Helix, et tempofyldt spil, som du kan spille på Spilo.dk. Med sine nemme regler og enkle kontrolsystemer er Jumpy Helix et spil, som du kan spille i korte sessioner, og du kan forsøge at slå din højeste score. I dette spil styrer du en hoppebold, og det eneste du skal gøre er at omorientere tårnet på en sådan måde, at hoppebolden passer ind i det hul, der fører dig længere ned, og også undgå alle de farer, der er placeret i din vej.

Jo længere ned du kommer, jo sværere bliver det naturligvis, og dine reflekser skal være klar til at undgå og undslippe alle de farer, der ligger forude. Heldigvis får du, hvis det lykkes dig at klare en masse etager, nogle øjeblikke med uovervindelighed, hvormed du kan tønde dig igennem alle de farer, der kommer på din vej. Grafikken hjælper dig også med at se, hvor farerne kan ligge, men dine reflekser er det eneste, der står mellem dig og at skulle starte forfra.

Få en høj score, når du spiller Jumpy Helix på Spilo.dk, og hav det sjovt.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap og flyt musen til venstre eller højre for at orientere bolden. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen og stryge din finger til venstre eller højre for at flytte bolden rundt på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Jumpy Helix? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.