Going Balls

Verden af Going Balls er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Going Balls, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

I Going Balls skal du rulle til målstregen med enorme hastigheder, og hver gang du beslutter dig for at ændre din retning, skal du tænke dig om to gange. At balancere kuglen, så den ikke falder af banen, er blot ét aspekt af Going Balls, da du også skal sørge for at undgå de forhindringer, der står mellem dig og målstregen. Heldigvis er det nemt at styre den rullende kugle, og det eneste du skal gøre er at give den korte impulser i en af de fire kardinalretninger, så vil du hurtigt orientere dig og bevæge dig i den retning.

Gennem de mange baner byder Going Balls på masser af udfordringer, men jo mere du spiller, jo bedre bliver du til at undvige de farer, der er på din vej. Og afhængigt af dine præstationer kan du endda låse op for nye bolde, så du får lidt variation i spillet. Fra vandmeloner til basketbolde og mange andre interessante designs er der masser af valgmuligheder i Going Balls.

Kontrollen i spillet er let at lære, og selv om det starter ret langsomt og let, kan nogle af de senere baner blive ret svære at gennemføre, og de farer, der er spredt ud over banerne, kan blive sværere og sværere at undgå, og hvis du tager højde for de høje hastigheder og den unikke måde, bolden bevæger sig på, har du dit arbejde foran dig.

Flyv mod målstregen, når du spiller Going Balls på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug piletasterne til at flytte bolden, eller stryg over skærmen ved hjælp af musen, hvis du spiller fra en pc. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du stryge over skærmen med din finger for at styre bolden.

Lignende spil:

Kan du lide Going Balls? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.