Healing Rush

Verden af Healing Rush er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Healing Rush, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Gør dig klar til at træde ind i en læges sko, når du spiller Healing Rush på Spilo.dk. Gør dig klar til at gå fra den ene patient til den anden, få de rigtige helbredende genstande til deres problemer, bær dem rundt og sørg for, at de forlader stedet raske. Hver patient, du formår at helbrede for deres sygdom, vil give hospitalet belønninger, og jo mere du spiller og jo flere patienter du behandler, jo mere bliver behovet for at sørge for at udvide hospitalets faciliteter med disse belønninger. Hvis du i starten får en eller to patienter ad gangen, vil du som dagen skrider frem se en større tilstrømning af mennesker ankomme, og den eneste hospitalsseng, som du har til rådighed, vil ikke være nok, hvis du vil være i stand til at give den medicinske hjælp, som hver enkelt person har brug for.

Hver patient, der krydser døren til hospitalet på Healing Rush, har en eller anden form for lidelse, og det er op til dig at tilbyde dem den rette behandling. Du kan selvfølgelig ikke bare lade alle, der ankommer, sidde på samme sted, og du er nødt til at bære folk hen til en ledig seng. Mellem at bære patienterne og vælge den rette behandling er der meget arbejde til dig. Men husk, at du altid kan udvide og forbedre dine faciliteter, hvilket vil gøre dit arbejde meget lettere. Disse opgraderinger kan endda være at ansætte ekstra sygeplejersker til at hjælpe med nogle af opgaverne eller at låse op for nye rum i bygningen.

Spil som læge i Healing Rush på Spilo.dk og behandl så mange virtuelle patienter, som du kan.

Sådan spiller du

Brug WASD-tasterne til at bevæge karakteren rundt, hvis du spiller fra en computer. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at bevæge dig det ønskede sted hen.

Lignende spil:

Kan du lide Healing Rush? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.