Kendall Jenner Ready to Date

Verden af Kendall Jenner Ready to Date er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Kendall Jenner Ready to Date, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Kendall Jenner skal på en fantastisk date i aften, og du vil aldrig gætte med hvem. Men i vores fantastiske nye kjole op og make-up spil får du den vigtige opgave at hjælpe hende med at gøre sig klar til daten. Hun ønsker at se helt fantastisk ud, og det bliver din pligt at sørge for, at hun opnår det. Den første ting, du skal gøre, er at lægge hendes make-up. Du vil finde fantastiske og livlige farver, som du vil elske helt vildt. Kendall kan godt lide lidt af et smoky eye, så det skal du helt sikkert overveje, når du laver hendes make-up. Når du har afsluttet denne del af opgaven, skal du derefter hjælpe Kendall med at vælge et sødt outfit til hende at bære. Bland og match alle de tilgængelige muligheder, og hjælp Kendall med at have det sjovt. Nyd at spille vores fantastiske nye påklædningsspil!

Lignende spil:

Kan du lide Kendall Jenner Ready to Date? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.