Barbie Rapunzel And Cinderella College Divas

Verden af Barbie Rapunzel And Cinderella College Divas er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Rapunzel And Cinderella College Divas, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie, Rapunzel og Askepot har store planer for i år på universitetet. Disse piger ønsker at se godt ud hele året, fordi de ønsker at være college-divaer, trendsættere og fashionistaer på deres college. Den første dag er afgørende, og de ønsker at gøre et godt indtryk, så du skal hjælpe dem med at klæde sig på! Spil spillet for at kigge ind i deres garderobe og vælge nogle fantastiske outfits til hver prinsesse. Der er så mange muligheder, f.eks. en smart nederdel matchet med en sød skjorte og en frakke, en polkaprikket kjole eller en glitrende lyserød blondekjole. Vælg det perfekte college-outfit, og tilsæt derefter tilbehør til det.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Rapunzel And Cinderella College Divas? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.