King Solitaire

Verden af King Solitaire er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil King Solitaire, et af vores bedste kabale-spil!

King Solitaire er et simpelt solitaire-spil, hvor dit fokus er at skabe stakke af kort, der har samme farve. Måden du spiller på er, at du forsøger at tilføje et nummer, der er ringere end det på brættet, og som også har en anden farve. Det er en god måde at teste dine færdigheder på, og du kan også trække kort ud, hvis du vil, hvilket er med til at give en ekstra oplevelse.

Spillet registrerer også, hvor mange træk du har foretaget for at fuldføre det hele, og du har også en timer og en resultattavle. Det giver dig mulighed for at spore dig selv så meget som muligt, og det bringer også en meget fornøjelig og givende oplevelse med sig.

Hver gang du spiller King Solitaire starter du med et andet bræt, så mulighederne er ubegrænsede. Du vil helt sikkert finde King Solitaire meget sjovt, da der altid er noget fedt og nyt at nyde. Hvis du elsker solitaire spil eller bare kortspil i almindelighed, bringer King Solitaire et dejligt twist ind, og du har lyst til at finde nye måder at forbedre din score på. Prøv det på Spilo.dk lige nu, og mor dig med en sjov og spændende solitaire-oplevelse.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at interagere med spilelementerne, hvis du bruger en pc. Hvis du er på en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at interagere med spillet.

Lignende spil:

Kan du lide King Solitaire? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kabale-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.