Spider Solitaire

Verden af Spider Solitaire er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Spider Solitaire, et af vores bedste kabale-spil!

Spider Solitaire er en anderledes variant af det populære solitaire-spil, og det kommer med nogle sjove og spændende ændringer. Du kan vælge sværhedsgraden baseret på, hvor mange farver du vil have i spillet, fra 1 til 4. Reglerne er stort set de samme som i ethvert solitaire spil, du skal bare oprette grupper af samme farve og derefter bringe dem til den rigtige side af brættet.

Med Spider Solitaire har du dog et twist, da du ikke rigtig kan trække kort. I stedet skal du forsøge at kombinere kortene for at skabe en hel kulør fra es til konge, og derefter kan du lægge den til side. Dette øger udfordringen i gameplayet, da det gør spillet betydeligt sværere og meget sjovere hele tiden.

Spillet er fuldt randomiseret hver gang, så der er en masse genspilningsværdi, og du vil blive overrasket over nye udfordringer, som du skal møde. Det er en god idé at starte med den lavere sværhedsgrad og gøre dig selv fortrolig med spillet, og derefter skrue op for tingene alt efter dine evner. Giv Spider Solitaire en chance nu på Spilo.dk, det er et fantastisk kortspil, der er værd at bruge din tid på.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at interagere med spilelementerne, hvis du bruger en pc. Hvis du er på en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at interagere med spillet.

Lignende spil:

Kan du lide Spider Solitaire? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kabale-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.