Tripeaks Solitaire

Verden af Tripeaks Solitaire er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Tripeaks Solitaire, et af vores bedste kabale-spil!

Dit hovedfokus i Tripeaks Solitaire er at sikre, at du rydder alle kortene på brættet. Klik på de kort, der har en højere eller en lavere rang, og derefter skal du respektere kortets værdi i affaldsbunken. Hvis du ikke har nogen kampe, kan du gå videre og vende et nyt kort i den pågældende kortbunke. Det, der gør Tripeaks Solitaire sjovt, er det faktum, at du hver gang har forskellige måder at spille og have det sjovt på.

Du kan også starte forfra med en ny bunke og se, hvor godt du klarer dig til den tid. Det er smart, fordi det giver dig mulighed for at bringe noget nyt ind i blandingen, samtidig med at du ærer den unikke tilgang i det oprindelige spil. Samtidig er Tripeaks Solitaire meget intenst og sjovt, kreativt og fornøjeligt.

Folk elsker Tripeaks Solitaire, fordi det er et af de spil, hvor man kan teste sine færdigheder, men også slappe af og slappe af, mens man f.eks. pendler. Hvis du vil have en unik version af det populære solitaire spil, er Tripeaks Solitaire-oplevelsen helt sikkert noget, du bør tjekke ud. Du kan spille Tripeaks Solitaire lige nu på Spilo.dk!

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at interagere med spilelementerne, hvis du bruger en pc. Hvis du er på en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at interagere med spillet.

Lignende spil:

Kan du lide Tripeaks Solitaire? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kabale-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.