Klondike Solitaire

Verden af Klondike Solitaire er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Klondike Solitaire, et af vores bedste kortspil-spil!

På Klondike Solitaire kan du spille den klassiske Solitaire-oplevelse i en sjov og afslappet atmosfære. De regler, som du sikkert er vokset op med, og som har fået timerne til at gå, er stadig intakte i Klondike Solitaire, og du skal stadig stable kortene i faldende rækkefølge, fra es til konge. Du skal placere de kort, der ligger en højere end dem og er af modsat farve.

En ting, der kan få spillet til at gå mere glat, end du måske forventer, er det faktum, at du altid kan bede om hjælp ved at trykke på forstørrelsesglasset, som vil afsløre, hvad dit næste træk kan være.

Grafikken i Klondike Solitaire er omhyggeligt designet og er perfekt til et kortspil, da den er minimalistisk, og du kan fokusere helt på spillet og glemme dine bekymringer.

Spil masser af klassiske kortspil på Spilo.dk og hav det sjovt med Klondike Solitaire.

Lignende spil:

Kan du lide Klondike Solitaire? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kortspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.