Klondike Solitaire Classic

Verden af Klondike Solitaire Classic er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Klondike Solitaire Classic, et af vores bedste kabale-spil!

Klondike Solitaire Classic er en af de utrolige klassikere, der aldrig går af mode. Dette er et spil, hvor du skal forsøge at trække kort på bunker og sikre, at du har en bunke for hver farve. Mens konceptet virker simpelt, kan det blive ret udfordrende at få alle bunker for hver farve, og det er her din strategi kommer i spil.

Denne nye iteration af spillet er faktisk ret tiltalende, fordi du har en timer, så du ved, hvor meget tid du har brugt på hver kørsel. Klondike Solitaire Classic går endnu længere, da det giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere lyde, du kan også vælge, om du trækker et enkelt kort eller 3 kort på én gang. Dette er en interessant tilgang, som ikke alle Solitaire-varianter tilføjer, men du får den her. Med denne Solitaire-variant får du også adgang til dine statistikker. Disse omfatter den korteste og længste færdiggørelsestid, lav/høj score, vundne spil og den vindende procentdel. Hvis du ønsker det, kan du også nulstille dine fremskridt og statistikker.

Klondike Solitaire Classic gør et rigtig godt stykke arbejde med at modernisere en af de store klassikere, som alle elsker. Hvis du brænder for gode, sjove og spændende spil, der er en fornøjelse at spille, så prøv Klondike Solitaire Classic lige nu, kun på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Vælg kortene ved hjælp af musens venstre knap, og hold den nede for at flytte kortene fra en stak til en anden. Hvis du bruger en mobilenhed, gælder de samme principper, men i stedet for at bruge musen til at vælge kortene skal du trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Klondike Solitaire Classic? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kabale-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.