Pyramid Solitaire

Verden af Pyramid Solitaire er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pyramid Solitaire, et af vores bedste kabale-spil!

Pyramid Solitaire er en unik version af det almindelige Solitaire-spil, og det kommer med et meget imponerende twist. Fokus her er at rydde kortpyramiden. Det kan du gøre ved at matche to kort, hvis sum er 13. Hvis du har kongekortet, skal du bare rydde det ved at klikke, hvilket gør oplevelsen endnu mere interessant og spændende.

På et tidspunkt vil du løbe tør for kampe på brættet. Det er normalt, og når det sker, skal du bare give et kort fra lageret. Du vil finde det meget nemmere at generere tændstikker på denne måde, og det er det, der virkelig gør, at det skiller sig ud. Når du spiller Pyramid Solitaire vil du naturligvis blive helt overrasket over, hvor spændende hver spilsession er. Du skal bare have det sjovt og fordybe dig i processen med disse tiltalende og sjove, kreative idéer, der er bragt ind i blandingen.

Pyramid Solitaire spiloplevelsen er meget tilfredsstillende, og det er helt sikkert meget mere styrkende sammenlignet med de andre solitaire spil. Hvis du vil prøve et godt twist på det almindelige Solitaire, så giv Pyramid Solitaire en chance på Spilo.dk, og du vil få masser af sjov!

Sådan spiller du

Interager og vælg kortene ved hjælp af musens venstre knap, og hold den nede for at flytte kortene fra en stak til en anden. De samme kontroller gælder, hvis du bruger en mobilenhed, men i stedet for at bruge musen til at interagere med spillet skal du trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Pyramid Solitaire? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kabale-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.