Knife Master

Verden af Knife Master er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Knife Master, et af vores bedste arkade spil-spil!

Test dine evner til at kaste med kniv i et sikkert rum i Knife Master, et spil, der har til formål at teste dit sigte! Kig godt på målene, og kast alle de knive, du har, for at ramme dem.

Selv om spillets præmis er enkel, bliver målene sværere og sværere at ramme, da de begynder at bevæge sig og gøre alle mulige ting for at undgå dine kast. Og du skal være ekstremt forsigtig, for ét misset kast betyder, at spillet er slut. Mens du forsøger at score så mange point som muligt, står du over for en vanskelig beslutning: sigt mod midten af målet for at få dobbelt point og risikere at ramme ved siden af, eller gå på den sikre side og få færre point. Heldigvis er Knife Master altid tilgængelig på Spilo.dk, og du kan øve dine kast, lige så meget du vil.

Øv dig i dine kast og få point på Knife Master.

Lignende spil:

Kan du lide Knife Master? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.