Little Alchemy 2

Verden af Little Alchemy 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Little Alchemy 2, et af vores bedste hjernespil-spil!

Behersk de fire elementer, ild, luft, vand og jord, i dette sjove spil om elementernes håndværk, Little Alchemy 2. Find videnskabsmanden i dig og kombiner disse elementer for at finde nye ting. Sørg for at medbringe din tålmodighed, og at du har masser af tid, for der er over 700 genstande at opdage og opskrifter at låse op for.

Du bliver virkelig nødt til at tænke kreativt for nogle af kombinationerne, da nogle af dem er mere indlysende end andre. For eksempel skal du måske kombinere et element med et dyr af en slags, for at skabe et dyr, der lever i det pågældende medium. En ting er sikkert, du vil helt sikkert få et stort smil på læben, når du opdager en ny kombination, og du ser dit leksikon vokse sig større!

Tag del i det sjove håndværk med Little Alchemy 2 på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Little Alchemy 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.