Ludo Hero

Verden af Ludo Hero er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ludo Hero, et af vores bedste brætspil-spil!

Ludo Hero er en fortolkning af det populære brætspil Pachisi, der har eksisteret i århundreder og var populært selv blandt de kongelige i Indien! En smule held er involveret i dette spil, da du er på terningernes nåde, men hvad er ikke påvirket af held?

Det, du skal gøre, er at kaste med terningerne og flytte brikkerne og nå midten af brættet før dine modstandere. Det fede ved Ludo Hero er, at du kan spille mod modstandere fra hele verden! Tænk dig om, du kan sige, at du er den bedste i verden! Hvordan kan du modstå det?

Desuden er det meget nemt at spille, du skal bare indtaste dit navn og gøre dig klar til at deltage i det sjove med Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Ludo Hero? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores brætspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.