Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds

Verden af Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds, et af vores bedste mahjong spil-spil!

I Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds testes ikke kun dine Mahjong-færdigheder, men også din evne til at fokusere på spillet og ikke på det lækre slik, der er på skærmen. Og du får brug for al den koncentration, du kan mønstre, for med en tidsgrænse på kun 640 sekunder og en ny dimension tilføjet til den klassiske Mahjong-oplevelse er der ingen tid at spilde på at nyde de lækre godbidder på skærmen.

Selv med alle disse ændringer vil gameplayet i Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds få dig til at komme tilbage. De regler, som du er vant til, er stadig til stede i denne 3D-udgave af Mahjong, og du skal matche to brikker med den samme sukkerholdige madvare på, men du kan kun vælge dem, der er placeret på kanten af terningen.

Test din hukommelse og dit fokus på Spilo.dk og spil Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds, blot en af vores mange Mahjong-titler, som du kan spille, når du har lyst.

Lignende spil:

Kan du lide Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores mahjong spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.