Barbie Outfit Of The Day

Verden af Barbie Outfit Of The Day er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Outfit Of The Day, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie er ved at gøre sig klar til en travl dag. Først skal hun drikke kaffe i byen med sine bedste veninder. Derefter skal hun forbi sit kontor og hente nogle filer. Hun skal spise brunch med Ken, og senere skal hun på shoppingtur med sin søster. Barbie vil også i biografen om eftermiddagen, og hun skal spise middag i byen med sine bedste venner. Efter middagen vil Barbie gå en sen aftengåtur i parken med Ken. Barbie skal finde det perfekte tøj til denne dag, da hun ikke har tid til at skifte tøj. Hendes tøj skal være smart og hyggeligt på samme tid. Tag et kig i hendes garderobe, og hjælp divaen med at prøve forskellige tøjtyper, indtil du finder det rigtige outfit til hende.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Outfit Of The Day? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.