Merida Pinterest Princess

Verden af Merida Pinterest Princess er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Merida Pinterest Princess, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Merida har brug for et nyt look, noget smart, eller måske noget boho eller afslappet. Hun vil gerne dele alle sine billeder på Pinterest, og hun skal se sød ud på hvert enkelt billede. Start med at give hende en fantastisk makeover ved at lægge makeup. Du kan bruge nogle rigtig fine produkter. Påfør makeuppen med specielle børster, og sørg for, at resultatet er sødt og værdig til, at alle hendes fans kan se og nyde det. Dernæst kan du gå videre til påklædningssessionen. Hun elsker søde kjoler, så gå i hendes skab og vælg noget sjovt og unikt som f.eks. en grøn kjole med blonder og funklende detaljer, som virkelig er fantastisk for alle piger, især en sød prinsesse. Match kjolen med et par øreringe med ædelstene og en smuk taske. Glem ikke at ændre hendes frisure også!

Lignende spil:

Kan du lide Merida Pinterest Princess? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.