MathDoku

Verden af MathDoku er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil MathDoku, et af vores bedste sudoku spil-spil!

Lær de grundlæggende matematiske operationer på den sjove måde med hjælp fra Spilo.dk og MathDoku, i et spil, der kombinerer matematik og den klassiske sudoku-puslespiloplevelse.

MathDoku ved, at matematik nogle gange kan være svært, så derfor kan du selv vælge sværhedsgrad, i dette tilfælde størrelsen af gitteret. Ligesom i sudoku kan et tal kun placeres én gang på en bestemt række eller kolonne. Men i modsætning til sudoku er målet her at se nøje på, hvordan brættet er opdelt i segmenter, og derefter kigge i hjørnet af hvert segment efter det tilsvarende tal og operatøren ved siden af det. Når du har fundet det, ved du, hvilket tal segmentet skal udgøre, samt hvilken operation de tal, du placerer, skal udføre for at nå dette tal. MathDoku har en nyttig lommeregner, som du kan bruge, samt en mulighed for at afsløre tallene i et segment.

Lær matematik på en sjov måde, når du er på Spilo.dk og spiller MathDoku.

Lignende spil:

Kan du lide MathDoku? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sudoku spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.