The Daily Diagonal Sudoku

Verden af The Daily Diagonal Sudoku er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil The Daily Diagonal Sudoku, et af vores bedste sudoku spil-spil!

Sudoku er kendt for at være en god måde at træne din hjerne på, da du grundlæggende skal løse et interessant puslespil, og en af dets styrker ligger i det faktum, at reglerne er nemme at lære, men at puslespillene er uendeligt mange i kraft af deres natur. For at vinde et spil Sudoku skal du fylde 9x9 gitteret med tal på en sådan måde, at hver kolonne, række og 3x3 gitteret indeholder alle cifrene fra 1 til 9. Det, der gør The Daily Diagonal Sudoku unik, er, at det tilføjer en ny regel til spillet, og det er, at du også skal placere de ovennævnte cifre i en diagonal også.

Denne ændring, selv om den kan virke lille ved første øjekast, ændrer virkelig tingene og vil udfordre selv de mest erfarne Sudoku-spillere. Men én ting er sikkert, du kan træne til dit hjertes indhold på Spilo.dk, for The Daily Diagonal Sudoku tilbyder dig en unik gåde hver dag, indtil du bliver en mester i dette spil. Og med et stort arkiv har du altid et unikt puslespil til rådighed.

Lignende spil:

Kan du lide The Daily Diagonal Sudoku? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sudoku spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.