Microsoft Sudoku

Verden af Microsoft Sudoku er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Microsoft Sudoku, et af vores bedste sudoku spil-spil!

Hvis du nogensinde har haft lyst til at prøve Sudoku, men ikke ved, hvor du skal begynde, anbefaler vi Microsoft Sudoku som et godt udgangspunkt for at starte din rejse ind i dette sjove logikspil. For at vinde et spil Sudoku skal du fylde det 9x9 gitter med tal fra 1 til 9, men du skal placere cifrene på en sådan måde, at de ikke gentages på en række eller kolonne.

Microsoft Sudoku er en god introduktion til denne serie, fordi den virkelig henvender sig til begyndere, samtidig med at den introducerer alle mulige nyttige værktøjer til at hjælpe folk, der er mere vant til Sudoku. Her kan du finde vejledninger, der viser dig, hvor du skal placere tallene, eller hvis du bare vil have lidt hjælp, kan de bare pege dig i den rigtige retning og overlade alt regnearbejdet til dig.

Bliv en professionel i Sudoku på Spilo.dk og træn dit fokus og din koncentration.

Lignende spil:

Kan du lide Microsoft Sudoku? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sudoku spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.