Mini Jumps

Verden af Mini Jumps er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Mini Jumps, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Du må ikke glemme, at du i Mini Jumps kun kan styre din figur ved at hoppe. Selv om det måske lyder simpelt, vil du hurtigt se, at gåderne fra Mini Jumps virkelig udfordrer ikke kun din evne til at se løsningen og planlægge rækkefølgen af dine spring, men også dine reflekser, for det kræver virkelig dygtighed at hoppe.

Men heldigvis vil den smukke grafik fra Mini Jumps hurtigt trække dig ind i dens verden, og du vil ikke have noget imod at blive et par forsøg mere for at afslutte niveauet. Læg dertil den glade musik, og du vil blive begejstret gennem alle de 27 baner, som spillet har at byde på. Som du forventer, tilføjer de senere baner en hel del flere forhindringer, men på det tidspunkt har du sikkert allerede mestret styringen, og på det tidspunkt er det bare et spørgsmål om øvelse. Og sikkert også en smule held.

Test dine hoppeevner på Spilo.dk og prøv at gennemføre alle banerne fra Mini Jumps.

Lignende spil:

Kan du lide Mini Jumps? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.