Mini Swim

Verden af Mini Swim er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Mini Swim, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Tag på et mini-vandre-eventyr på Spilo.dk, når du spiller Mini Swim, i et afslappende spil, der helt sikkert vil hjælpe dig med at slappe af. Målet med spillet er at samle alle de mønter, der er spredt på bunden af havet, mens du undgår de forskellige farer, der lurer der. Sandsynligvis ønsker du bare at rense havbunden, eller måske ønsker du at blive rig på de glemte rigdomme, der bare ligger der, uanset hvad, i Mini Swim er alt du skal gøre bare at samle disse mønter. Mens de første baner starter med at lære dig det grundlæggende, begynder tingene langsomt at blive mere og mere vanskelige, og alle dine svømmefærdigheder vil blive sat på prøve. Efterhånden som banerne begynder at have platforme med pigge på, og alle slags modstandere begynder at strejfe rundt på scenerne, skal din opmærksomhed øges, hvis du vil komme igennem alle de udfordringer, som spillet giver dig.

Den fortryllende atmosfære i Mini Swim egner sig også til en afslappende oplevelse, og det faktum, at banerne er korte, bidrager også til den afslappende karakter. Det faktum, at udfordringen stiger, om end langsomt, holder det hele sjovt i længere tid. Mini Swim er endnu et godt valg fra Spilo.dk, når du har et par øjeblikke til rådighed, og du leder efter noget sjovt, der kan hjælpe dig med at få tankerne væk fra tingene.

Tag på en rejse under havet, når du spiller Mini Swim på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug WASD- eller piletasterne til at bevæge dig rundt i niveauet, hvis du spiller fra en stationær computer. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på kontrolelementerne på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Mini Swim? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.