Blind Bat

Verden af Blind Bat er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Blind Bat, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Spil som en sød flagermus, og kæmp mod bølger af dyr, når du vælger Blind Bat på Spilo.dk. Blind Bat er et spil, hvor hvert skud tæller, så du er nødt til at time hvert skud, du tager, meget omhyggeligt, hvis du ønsker at få en høj score, og hvis du ikke vil undgå, at de andre flyvende dyr rammer dig og besejrer dig. Heldigvis vil hvert vellykket hit du laver fylde din ammunitionstæller op igen. Fordi du spiller som en flagermus i Blind Bat, kan du forvente at flyve en del, og det betyder, at du måske ikke altid står så stille, som du gerne vil. Og det betyder også, at hvert skud, du tager, skal tages med hensyn til denne konstante bevægelse. Det er selvfølgelig ikke kun dig, der flyver, da dine fjender også er i konstant bevægelse, hvilket gør det endnu sværere at sigte.

Jo mere du spiller Blind Bat, jo bedre vil du blive til de indviklede detaljer i at sigte, og du vil være i stand til at få dine skud til at lande langt oftere. Hver gang du ser et af dine projektiler flyve mod deres mål, vil det være et øjeblik, hvor du vil være på kanten af dit sæde, fordi hvert skud kan bringe dig tættere på enten sejr eller nederlag.

Den smukke pixelart-grafik fra Blind Bat bringer verden til live, og du vil blive fortryllet af at træde ind i denne unikke verden, hvor du spiller som en flagermus med et par seje solbriller.

Sigt omhyggeligt og hav det sjovt på Spilo.dk, når du spiller Blind Bat.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at skyde. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Blind Bat? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.