Minicraft

Verden af Minicraft er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Minicraft, et af vores bedste minecraft spil-spil!

Lad fantasien få frit løb, og udfør dit håndværk til dit hjertes indhold, når du spiller Minicraft på Spilo.dk. I Minicraft kan du ligesom i det populære Minecraft-spil ændre verdens konfiguration ved at placere forskellige typer klodser på jorden. Du kan bygge alle mulige fantastiske strukturer, og det strækker helt sikkert dine kreative muskler. Med flere byggeklodser til din rådighed kan din fantasi desuden virkelig få frit løb. Disse byggeklodser har alle forskellige egenskaber, så du skal lære, hvornår det er det bedste tidspunkt at bruge hver enkelt, hvis du vil have en optimal struktur.

Den åbne verden, som du har til rådighed i Minicraft, vil helt sikkert minde dig om den store legeplads, der er tilgængelig i Minecraft, som spillet Minicraft er inspireret af. Når du rammer klodserne på jorden, kan du skære nye stier i verden omkring dig og derefter genskabe den, som du ønsker. Desuden kan du også udforske rundt og finde alle mulige hemmeligheder spredt rundt omkring i verdenen i Minicraft. Mens du bygger, skal du også være opmærksom på de farer, der lurer rundt omkring i landet. Derfor skal du også smede våben for at beskytte dig mod de farlige fjender, der kan slå til når som helst.

Fordyb dig i en verden, der er skabt af din egen fantasi, når du spiller Minicraft på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug WASD- eller piletasterne til at bevæge dig rundt, og brug musen til at se dig omkring, og venstre museknap til at bygge eller hugge en ny vej.

Lignende spil:

Kan du lide Minicraft? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores minecraft spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC